Aktuellt

AKTUELLT

HÖSTEN 2020Jag röjer även i höst i mina lådor, avslutar påbörjade arbeten och startar nya

projekt ! Målsättningen är att bara använda material jag har "på lager"! Möjligen får jag vid behov inhandla mer tråd!

Av olika anledningar är jag sent ute med att uppdatera denna sida. Ber om ursäkt för det! Såväl grund- som fortsättningskurs var annonserad på Medborgarskolan i Stockholm i våras men de blev båda inställda! Kanske intresset håller på att svalna, vad vet jag? Hos mig har det inte svalnat i alla

fall !

I mars skulle jag åka till Nybro i Småland för att hålla en inspirationskurs med Spill och rester som tema. Jag skulle också ställa ut och sälja arbeten i samband med Skärholmens Konstförenings Våffelbruk på Jakobsbergs Gård i Bredäng. 


Men så kom Corona-viruset och förstörde allt!

Nu är alla aktiviteter under våren inställda och jag är ombedd att hålla mig hemma bakom stängd dörr! Det är då en evig tur att jag har mitt lager fyllt med tyger, tråd, vadd och annat nödvändigt! Eftersom jag då och då smyger ut och provianterar så går det ingen direkt nöd på mig! Jag har mycket energi, syr och skapar som bara den och förhoppningsvis, när allt har lugnat ner sig, kan jag visa upp mina arbeten i en utställning. Håll ut och vänta på datum!


Under tiden är du välkommen att titta på mina inlagda bilder!       

          

            

              


              

                

 

            

                  

 

 

 

 REPRESENTERAR SVERIGE


M & M

Svenska kviltföreningen var inbjuden att visa moderna kviltar i en egen utställning i anslutning till ett större kviltevenemang i Sitges i Spanien i mitten av mars 2016 och 6 av mina mindre arbeten blev utvalda att delta.

Här till höger ses några bilder från det evenemanget.I augusti 2015 var mitt Kurbitstäcke i Birmingham för att representera Sverige i en utställning i anslutning till  The Festival of Quilts.


Efter en omväg via Ungern och en utställning i Pécs är nu täcket hemma i Sverige igen, och till salu!  Kontakta mig för mer information.