Aktuellt

AKTUELLT


VÅR OCH SOMMAR 2022 Röjningen i mina lådor fortsätter och jag avslutar påbörjade arbeten samt startar nya projekt !

Målsättningen är att bara använda material jag har "på lager"! Möjligen får jag vid behov inhandla mer tråd!

Ju äldre jag blir och ju mer vi talar om den miljö vi lever i, desto mer angeläget känns det att koncentrera sig på det material som redan ligger i mina skåp och lådor!


Den fortfarande pågående pandemin har hållit mig hemma i min ateljé och jag har sytt och hoppats på bättre tider. Efter 3 vaccinationssprutor vädrade jag under hösten morgonluft och då det öppnades för möjlighet att delta i julmarknader spurtade jag med att sy mer "julaktiga" saker!


Jag deltog i tre marknader tre helger i rad i Bredäng, på Herrängens gård och på Torö, Nynäshamn. Det var verkligen så härligt och roligt att äntligen få vara ute med andra hantverkare och visa upp mina alster! Jag hoppas på fler tillfällen under innevarande år men inget är ännu klart.


Under våren letar jag lokal för en framtida utställning och så planerar jag för sommarkursen på Källtorp i augusti. Det kommer att bli en fullmatad kurs med tygfärgning, broderi, collage, applikation och allt skall ske för hand!

Jag förutsätter att vädret blir fint så att vi kan sprida ut oss i trädgården och arbeta intensivt! Mitt huvud är fullt av ideer och jag hoppas verkligen att många vill komma och delta! Läs mer om kursen här.

 


   

          

            

              


              

                

 

            

                  

 

 

 

 

M & M